...een stukje historie

 

"moeten we het inpakken, of eet u het hier op...?"

Met gepaste trots mogen we melden dat we al meer dan 30 jaar in lekker eten handelen. In 1972 hebben we ons gevestigd in Nieuwleusen, een klein dorp even buiten Zwolle. Tegenwoordig zitten we in Punthorst. Na vele jaren opslag, import en export in voornamelijk kaas, zijn we gestart met kaasjes als relatiegeschenk en kaaspakketjes voor de Kerst. In het begin met het accent op Kerst maar nu is een groot deel van ons assortiment eigenlijk geschikt als geschenkje het hele jaar door.
   
   

"...leuk om te geven, lekker om te krijgen..."

 
Met speciaal ontworpen verpakkingen proberen we dit oerhollandse product tot een verrassend geschenk te maken. Om u te inspireren hebben we op deze site een overzicht van ons assortiment gezet. U zult zien, de stijlen lopen uiteen van grappig, nostalgisch tot elegant en we scheppen er ieder jaar weer genoegen in om met een nieuwe "smaak" te komen! Of het nu gaat om een creatieve verpakking of de inhoud die we met zorg uitkiezen. Door een bewuste veelvoud aan kleuren en smaken zal de keuze niet moeilijk zijn, of misschien juist wel...  
 
 

"wees wijzer, kies de...."

 

Tja, we gaan er van uit dat u zelf goed weet wat u wilt. Maar als u wel wat hulp kunt gebruiken bij het bepalen van uw keuze dan helpen we u graag. In veel gevallen kunnen we onze producten aanpassen aan uw wensen, bijvoorbeeld als het gaat om kleurstelling of het toevoegen van een speciaal item of kaartje. Daarnaast laten we ons ook graag inspireren door uw ideeën en suggesties. U kunt ons benaderen via de button contact en zien uw reactie graag tegemoet!

Met smakelijke groeten,


Truus de Keyzer-Verkerk
Ben de Keyzer

 
 

<< | home | contact | >>

de keyzer-kaas © 2008